Inhousedag

Zo dan. Wij zijn Riverwise. Groeistrategen. Een gevestigde naam in vele sectoren. Wij brengen marktleiders en challengers tot nieuwe groei. Via advies in strategy, propositie-innovatie en data-analytics. Ons winnende ingrediënt: een hecht team van unieke talenten die elkaar vinden in een drive op impact maken.

Zou dit over jou kunnen gaan? Overweeg een start bij Riverwise. Kom langs bij onze inhousedag op vrijdag 17 maart door op onderstaande knop te klikken en ons te mailen met jouw CV.

Meld je aan!

Kom langs bij onze inhousedag

Benieuwd hoe het is om te werken als strategie consultant of data consultant bij Riverwise? Kom dan langs tijdens onze inhousedag op vrijdag 17 maart. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te komen versterken. Dus spreekt consulting met échte impact jou aan en houd je van een uitdaging? Dan leren we jou graag beter kennen!

Tijdens de inhousedag zullen we vertellen over Riverwise en de impact die wij maken met onze projecten, kun jij al jouw vragen stellen en zetten we samen onze schouders onder een case van één van onze klanten. Daarna sluiten we af met een gezellige vrijdagmiddagborrel op ons kantoor in het hart van Rotterdam.

Meld je snel aan door jouw CV te mailen naar femke.perdijk@riverwise.nl of via onderstaande button.

Datum Vrijdag 17 maart 2023 (aanmeldingen sluiten op vrijdag 10 maart)
Locatie
 Schiedamsedijk 42, Rotterdam
Programma

  • 14:45 – 15:00 Inloop
  • 15:00 – 15:30 Interactieve introductie van Riverwise
  • 15:30 – 17:30 Case
  • Vanaf 17:30   Gezamenlijke vrijdagmiddagborrel

Is er nog iets onduidelijk? Dan kun je Femke ook direct even bellen op 06- 42 48 68 25. We zien je graag op 17 maart!

Meld je aan!